събота, 29 февруари 2020

  9ти май - Денят на Европа

  08.05.12 | Събития

  По повод Денят на Европа 9-ти май, Фондация „Европейски институт”, като приемна структура  на информационния център „Европа Директно” – гр. София и в партньорство с Европейския потребителски център – България, Европейската комисия в България, Центъра за развитие на човешките ресурси, Българския СОЛВИТ център, EURES- България, Младежки екип Европа и студенти „Европеистика” организира инициативата „Автобус Европа”. 
  Събитието ще се проведе на 9-ти май 2012г. между 13:00 о 16:00 часа по най-оживените булеварди на София, с цел  достигне до колкото е възможно по-голяма аудитория.
  Пътниците в автобуса ще имат възможност да се возят безплатно  и да се срещнат с експерти от европейските информационни мрежи, да получат безплатни информационни материали за ЕС и да участват във викторина с награди и много други изненади! 
  За начална спирка на Автобус Европа е определена спирката при х-л „Хилтън”. Освен обиколката с автобуса, на спирките при спортна зала „Христо Ботев” и х-л „Хилтън” ще бъдат разположени информационни щандове с материали за Европейския съюз