сряда, 30 септември 2020

Набират се фирми за включване в проект „Виртуален бизнес инкубатор – Община Долна Митрополия”

26.02.08 | Новини

Европейският институт отправя покана към фирми, развиващи дейността си на територията на общините Долна Митрополия и Плевен, за включване в проект „Виртуален бизнес инкубатор - община Долна Митрополия”, финансиран от Програма „Активни услуги на пазара на труда”.

Представители на одобрените фирми ще участват в обучения, повишаващи уменията за бизнес планиране и управление и развитие на бизнес проекти. Екипът на ВБИ ще предостави на желаещите консултации за:
  • анализ на възможностите за получаване на финансиране от Структурните фондове на ЕС;
  • подготовка на проектни предложения.
Изискванията към кандидатите са:
  • да бъдат микро- или малки предприятия, съгласно Закона за малките и средните предприятия или регистрирани земеделски производители;
  • да бъдат регистрирани след 1 януари 2006 г.
За участие в процедурата по подбор кандидатите трябва да подадат Заявление (по образец) в офиса на ВБИ Долна Митрополия.

Подалите заявления ще бъдат поканени на първи встъпителен семинар за представяне на проекта и оценка на нуждите, който ще се проведе на 28 февруари 2008 г. от 14 часа в залата на Общинска администрация, община Долна Митрополия.

ИЗТЕГЛИ ДОКУМЕНТАЦИЯТА ОТ ТУК:

* Заявление за участие – фирми
* Заявление работни места – фирми
* Декларация състояние – фирми

За повече информация:

Г-жа Таня Маринчева – местен координатор, Виртуален бизнес инкубатор, гр. Долна Митрополия, Читалище „Просвета”, ул. „Цоньо Матев” №1, тел. 06552/2352, e-mail: dm_business@europe.bg

Проектът ”Виртуален бизнес инкубатор” е насочен към подкрепа за развитието и използването на човешкия капитал чрез насърчаване на предприемачеството в община Долна Митрополия, област Плевен.